Klantenservice

Klantenservice

One-Stop-Address

Uiteraard kunt u met elke order bij ons terecht. Wij hebben ons daarnaast gespecialiseerd in het leveren van complete orderlijsten. Hoe uitgebreid deze orderlijst ook is, u krijgt al uw planten geleverd, zoveel mogelijk gelijktijdig, op één adres en altijd tegen een concurrerende prijs.

Informatie en offerte

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om leveringen conform uw wensen te laten verlopen. Wij leggen gemaakte afspraken vast in een offerte, niet alleen met prijs, maat en kwaliteit van onze producten, maar ook met de overeengekomen wijze van transport, kosten en voorwaarden. Helder en éénduidig.

Duidelijke levering

Alle planten worden duidelijk geëtiketteerd en kunnen zonodig per referentie apart en herkenbaar worden verpakt. Dit is met name handig als u voor meerder van uw relaties tegelijk besteld.

Transport

Wij zijn in het bezit van een eigen vrachtauto. Dit in combinatie met een samenwerking met verschillende transporteurs stelt ons in de gelegenheid u een uitstekende en snelle logistieke dienstverlening te bieden. Wij onderhouden overigens een reguliere levering met vaste dagen per regio.

Natuurlijk is het mogelijk uw order zelf te komen afhalen.