Onze klanten

Klanten

Bij Hoogenraad Handelskwekerijen houden we altijd twee dingen voor ogen; de kwaliteit van de plant en de tevreden klant. Onze bedrijfsvoering is op zo’n manier ingericht dat we onze klanten* optimaal kunnen bedienen.

Juist omdat onze klanten gebaat zijn bij een goede en vlotte afhandeling van bestellingen hanteren wij de volgende principes:

One-Stop-Address

Ukunt met elke bestelling bij ons terecht. Nagenoeg alles wat wij leveren hebben we ook voorradig op onze eigen velden. We zijn gespecialiseerd in het leveren vanb complete orderlijsten. Hoe eenvoudig of hoe uitgebreid uw orderlijst ook is, u krijgt al uw planten geleverd volgens afspraak tegen een concurrerende prijs. Wij zijn graag een ‘one-stop-address’ als het gaat om al uw planten.

Eenvoudig bestellen

In onze voorraadlijst ziet u precies welke planten we momenteel leveren. U kunt hier eenvoudig uw aanvragen online verzenden. U kunt hier ook uw wensen aangeven voor levering en andere details. Wij sturen u altijd snel een offerte toe met daarin een compleet en passend voorstel. Is dit akkoord? Stuur een mailtje terug en we gaan voor u aan de slag!

Informatie

Bij leveringen zijn alle planten duidelijk ge√ętiketteerd en kunnen zonodig per referentie apart en herkenbaar worden verpakt. Handig als u voor meerdere van uw relaties tegelijk bestelt en separaat wilt doorsturen. Wanneer u dat wenst kunt alle plantebn ook voorzien worden van labels met info in verschillende talen.

Transport

Uiteraard kunt u uw bestellingen in overleg zelf af (laten) halen. Wij werken samen met verschillende transporteurs waardoor we een snelle en goede logistieke dienstverlening kunnen garanderen. Daarnaast zijn we zelf ook in het bezit van een vrachtauto. Er is dus altijd een passende oplossing!

* Wij leveren uitsluitend aan kwekers en handelspartners in binnen- en buitenland. Wij verkopen niet aan particulieren.