Bomen & heesters - rododendron - coniferen - Rozen

Makes your world green

STEUN OXFAM NOVIB

Boomkwekerij G.Hoogenraad steunt ondernemende mensen in ontwikkelingslanden.

Naast het realiseren van onze doelstellingen vinden wij het ontzettend belang-rijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom kiezen wij ervoor om als bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib te steunen.

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelings-landen. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. En daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land.

Als ambassadeur steunen wij dit alles. Wij vinden het als bedrijf belangrijk om niet alleen goede producten/diensten te leveren, maar ook bij te dragen aan een wereld zonder armoede. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk.

Dankzij onze steun krijgen mensen in ontwikkelingslanden toch dezelfde kans als wij. Ze kunnen met een lening een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan. Oxfam Novib helpt ons om ons ambassadeursschap en onze maatschappe-lijke betrokkenheid naar buiten toe uit te dragen. "

Oxfam Novib werkt graag samen met het bedrijfsleven aan een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen door kansarme mensen toegang te geven tot microkrediet. Bij alles wat Oxfam Novib doet gaan we uit van de kracht van de mensen zelf.

Voor je zelf kunnen zorgen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. En het draagt boven-dien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land."

Team Hoogenraad

1STOP4YOU

Handelskwekerij G.Hoogenraad bv. levert een compleet sortiment pot en containerplanten. Ons bedrijf bestaat uit ruim 7 ha containerveld met plantgoed en leverbaar.

Ook al staat de door u gewenste planten niet in onze catalogus of vooraadlijst, dan zijn wij toch in staat uw aanvraag of order zo compleet mogelijk te leveren.

Door nauwe samenwerking met een geselecteerde groep collega – kwekers kunt u bij ons ook terecht met uw aanvraag of order voor bos en plantsoenbeplanting en laan, park en vormbomen.

Kortom : Stuur ons uw gehele aanvraag of order en wij verzorgen de complete uitlevering. Op de afgesproken tijd en plaats. Boomkweken is een vak apart, met name natuurlijk als het gaat om kwaliteit, gerichte service, marktgerichtheid en innovatie gaat.

Met meer dan 40 jaar ervaring blijven wij toch steeds jong om adequaat op de markt te kunnen reageren en die producten te kweken en te leveren die u nodig heeft .

  • Handelskwekerij G. Hoogenraad
  • Rijksweg 30a
  • 6744 WB Ederveen
Telefoon: +31 (0) 318 57 1665
Fax: +31 (0) 318 57 3456
E-mail: info@hoogenraadplant.nl

» Website toevoegen aan favorieten